Stiri

Chocolate in a bottle

  2021-05-13 (articol)  
"Chocolate in a Bottle a luat naștere din unirea celui mai celebru produs al Belgiei – ciocolata, cu mândria Franței – vinul. "

Rețeta Chocolate in a Bottle cuprinde struguri Chardonnay și extracte naturale din cacao și alune. În momentul gustului, vălul palatin este răsfățat de aroma delicată a alunelor, înnobilată de atingerea fină a ciocolatei, datorată proporției calculate atent a nivelului de cacao.

Bucurați-vă cu eleganță de Chocolate in a Bottle, obligatoriu consumată rece, pe care o puteți asorta cu deserturi, ciocolată sau fructe. Exclusivistă, gourmet, pasională, sofisticată, versatilă și unică, băutura are un echilibru al aromelor asemănător unui dans pasional, în care partenerii preiau conducerea rând pe rând, lăsându-se purtați de magia momentului.
Esențe efervescente de arome și gusturi emblematice din Franța și Belgia – asta e “Chocolate in a Bottle”, un produs recent apărut pe piața românească și care ar putea spori diversitatea de moduri în care spunem celor dragi că îi prețuim. detalii< < < Stiri