Stiri

holomed - o altfel de medicina

  2021-05-15 (articol)  
Conducem doar cu sănătate

Alături de partenerii noștri,felicităm entuziasmații de mașini în special și de raliuri în particular. Ne alăturăm evenimentelor castelrally.ro - classiccarclub.ro cu ceea ce ne definește: Medicina Cu Suflet. 
Oferim la Clinica Holomed din Târgu Mureș, pe lângă sprijin ca sponsori, aceste 5 sfaturi rapide, pentru șoferi și siguranța lor în vehiculele de care au grijă și care la rândul lor au grijă de ei. 1. Conduci din plăcere, cu plăcere după ce conduci - iar pentru asta ai grijă de corpul tău. Kinetoterapia profilactică vizează menținerea sănătății sau încetinirea cronicizării unei boli, prin exercițiu fizic, masaj medical și tehnici de relaxare. La Holomed, pe lângă kinetoterapia clasică, se utilizează în tratamente uleiuri esențiale cu rol terapeutic și tehnici speciale de aplicare.
2. Conduci mai mult, mai sigur - alegând acele suplimente care te țin în priză, alert și concentrat. Și acestea, recomandăm noi, să nu fie cafeaua sau energizantele. Alege un ceai, care conține antioxidanți numiți flavonoizi, care pot încetini apariția și riscul bolilor de inimă. Dar cel mai sigur, bea apă. Constant, pe parcursul zilei. Un corp hidratat reacționează optim, și se menține constant în limite, neavând urcări și căderi de energie, așa cum dau cafeaua sau energizantele. 
3. Alegi mașina cu inima, conduci mereu cu ochii - ai grijă de acuitatea ta vizuală prin controale regulate, ochelari de calitate speciali pentru condus și natural, cu ajutorul sucului pur de aloe vera. Acesta reduce inflamația și iritația prin picurare în fiecare ochi dimineața și seara.4. Condu COOL - Mai ales că vine vara sau dacă îți place o temperatură mai mare în mașină, știi că transpirația este o problemă, mai ales pe spate. Poți alege protecțiile de scaune cu bile de lemn, poți aplica antiperspirant pe spate chiar, porți deja haine din fibre naturale. Dar soluția poate fi mai simplă și te poate ajuta să combini aceste metode pentru drumuri confortabile și situații de stres în care rămâi tot ”cool”. Consumă apă și snacksuri din fructe și legume cu conținut ridicat de apă. Acest lucru va ajuta la reducerea transpirației. Unele dintre legumele și fructele care au un conținut ridicat de apă includ conopidă, spanac, portocale, căpșuni, castraveți și struguri. Alături de ele, suplimentează doza de calciu și magneziu, prin banane și migdale. 
5. Plăcerile care se combină pe drum și în viață - atât de importantă pentru modul cum te urci la volan, cum te simți și cât de des te oprești, dar și cum corpul tău poate suporta efortul unor tipuri de condus de durată sau de concurs, dieta este aliatul tău. Cele de mai sus se combină pentru a dezvălui cât de necesară este o dietă dedicată și creată pentru tine, ca șofer, ca pasionat, ca individ. Pentru longevitate, acuitate, reflexe și corp în stare la fel de bună ca mașina pe care o îngrijești, recomandăm o vizită la nutriționiștii noștri ultraspecializați de la Holomed. Programele de nutriție personalizată sunt susținute de cele mai noi testări din domeniul intoleranțelor alimentare și a analizei microbiomului. detalii< < < Stiri